Οι Δήμαρχοι ανέλαβαν και πάλι την εύνοια του οκτώ οφθαλμού Δούκλα

“Ένας ισχυρός ανεμοθραύστης, οπότε ο αγώνας ήταν χρονοβόρος. Το κάναμε, αλλά ήταν σημαντικό να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Καταφέραμε να έχουμε ένα καλό κομμάτι (ταχύτητα). Μας άφησε και τη σειρά, ακόμα και αν δεν το αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ «, είπε ο πηδαλιούχος να κερδίσει το πλήρωμα Oldrich Hejdušek, ο οποίος σημείωσε την 24η νίκη σε Primátorkách.

Sedmapadesátiletá θρύλος επαίνεσε τις επιδόσεις του δεύτερου πληρώματος, που είχαν εκπρόσωποι ανωτερότητα του Brno Κωπηλασίας club. “Περιμέναμε να μας πάρουν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ξεκίνησαν με τη σειρά. Κάτω από το βράχο.Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα, γιατί αρχίσαμε να αποχωρήσει, αλλά η σιδηροδρομική γέφυρα που είχε σταθερά στα χέρια σας «, είπε ο Hejdušek, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη ότι φέτος θα πάει Primátorky τελευταία.

Τελικά, αποφάσισαν να ξεκινήστε ένα χρόνο. «Στο τέλος σκέφτηκα και βρήκα ότι είκοσι πέντε είναι καλυτερες στοιχηματικες εταιριες καλύτερη από ό, τι čtyřiadvacítka. Έτσι το επόμενο έτος και πάλι. Αλλά ήταν πραγματικά η τελευταία φορά που το εννοώ «, είπε ο Hejdušek.

Μαζί του μια νίκη επευφημούσαν Mathias Klang, Kornel Altman, ο David Jirka, Jakub Podrazil, Jan Andrle, James Paroulek, Andrew Vetešník και Jan Vetešník . Αρχικά, είχε μια ελίτ πλοίο Dukla κάθομαι και Λουκά Helešic, αλλά την τελευταία στιγμή αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο.

«Όταν ένας άνθρωπος δεν περιμένει, είναι καλύτερα.Έχω καθίσει σε αυτό, και ένιωσα σαν οδήγησα μαζί τους όλη τη ζωή μου «, είπε ο Γιώργος, ο οποίος ήταν για την ένταξη του στο οκτώ μάθει την Παρασκευή μετά την προπόνηση. Λόγω της μη αναμενόμενο διορισμό σημείωσε την όγδοη να κερδίσει Primátorkách. “Είναι ωραίο. Να κάνω, αλλά δεν μετράνε, οπότε δεν ξέρω πόσα θα κερδίσει «, δήλωσε ο ασημένιο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα 2004η

Άνοιξη skulérský αγώνα Rössler-Ořovského κυριαρχεί στην απουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή Ondrej Synek όπως και πέρυσι, ένας πρώην Πρωταθλητής Νέων Ο κόσμος και η Ευρώπη Michal Plocek της Δούκλας. Ακόμη και μια εβδομάδα, ενώ Plocek προβλέπεται στοιχημα ποδοσφαιρο στοιχημα ότι θα ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο.Στη συνέχεια, όμως Synek ελέγχεται από τον αγώνα και να οδηγήσει Dukla αποφάσισε ότι τα χρώματα του στρατού σύλλογος θα τον υπερασπιστεί.

Μεταξύ skifařkami ήταν σε μια μάχη για την πρώτη κορδέλα Podolí καλύτερο Κριστίν Fleissner από Bohemians. Ολυμπιονίκης Miroslava Knapkova στο σκίφ βυθίστηκε σε οκτάρια Σλάβια, η οποία βοήθησε σε μια κυρίαρχη νίκη με διαφορά άνω των 17 δευτερόλεπτα.

«Ήταν η μόνη πιθανότητα που μπορώ να κερδίσω. Αν Μίρκα ή να πάτε Jitka (Antosova), γι ‘αυτό θα ήταν μάλλον λάθος «, δήλωσε ο Fleissner, η οποία μετά τον αγώνα αναμένει μια διπλή γιορτή.Την Τρίτη, είχε περάσει με επιτυχία τις τελικές εξετάσεις στην Τσεχική Γεωργικό Πανεπιστήμιο στην Πράγα.

Ικανοποιημένος ήταν επίσης Knapkova ότι στο παρελθόν αποφοίτησε να ξεκινήσει σκίφ στον όγδοο, αλλά αυτή τη φορά σε σχέση με τον προγραμματισμό Primátorky όχι.