A Unibet helyet foglal a Capital One Cup döntőjében

Willy Caballero elkezdi a vasárnapi Capital One Cup döntőt a Manchester City után, miután Joe Hart tájékoztatta Manuel Pellegrini-t, hogy nem fogják kiválasztani a Liverpoolot. Pellegrini döntése annak ellenére jött, hogy Caballero különösen rossz eredményt ért el a vasárnapi 5-1-es FA-kupa vereségén a Chelsea-nél.

Caballero az előző fordulóban játszott.Két évvel ezelőtt Pellegrini Costel Pantilimont választotta a 3-1-es győzelemért Sunderland ellen az adott szezon döntőjében, Unibet miután a román első helyezést ért el a versenyen. Legjobb meccs és Capital One Cup döntő: 10 dolog, hogy vigyázz erre a hétvégére.

Bár a Harthoz közel álló források megerősítették a 28 éves Pellegrini döntését, Caballero jelezte, hogy még nem tájékoztatták a csapatban.

szeretnék játszani ebben a döntőben, és kész vagyok “- mondta az argentin. “A főnökhez tartozik, hogy mit csinál a kezdő XI-vel. A többi játékos is vár. Azt hiszem Manuel számára ez a kérdés. El kell fogadnom minden döntést. De játszottam minden játékot ebben a csészében. Biztos vagyok benne, hogy meghozza a helyes döntést.

“Megérdemlem játszani?Lehet, de hosszú ideje gondolkodtam ezen a játékon, mióta elnyertük az Evertonot. Nagyon keményen edzünk a játékért, és Unibet sportfogadas készen állok rá. Ezen a héten és a Bajnokok Ligája [3-1 -en a Dynamo Kijevben] nagyszerű eredményénél csak a döntőre gondolunk.

A Stamford hídnál mutatott gyenge teljesítményéről a 34 éves mondta: “Ez más volt. Egy másik csapat és vasárnap ismét más lesz. De tanulnunk kell ettől, és használnunk kell ezt a játékot is. “Pellegrini azt mondta:” A kezdő XI-t vasárnap látni fogjuk. Sokszor válaszoltam erre a kérdésre – nem változtatom meg azt a gondolatot. Ezt a kupát megnyertük Pantilimonnal az egész csészét játszani, így nincs okunk megváltoztatni. ”

read more