bet365 fogadási bónuszok

Bet365 sportfogadasAz amerikaiak, akiket a Houston elővárosi 19 éves tehetségével fenyegetőzött, aki ezeknek az olimpiáknak az arcát fenyegeti, újra megerősítették helyüket a torna új világrendjének vezetőjeként. a Rio-olimpiai aréna.Az Egyesült Államok női torna csapata söpört az olimpiai Bet365 aranyért Tovább Simone Biles a legmagasabb pontszámokkal a páncélszekrényben, az egyensúlyi gerendákban és a padlózaton végzett, hogy az amerikai csapatot egy rekordot nyert. Ezeket az olimpiai játékokat már széles körben ünnepelte, mint valaha a legtehetségesebb tornász, hiszen az első olyan nő, aki három egyenes világbajnoki címet vett fel.A hároméves futam alatt, amelyen a 12 legfontosabb nemzetközi versenyen mindegyik Bet365 versenyen megnyerte az egészet, senki sem vette fel a nehézségi szintet vagy a végrehajtást. Most már bizonyított a sport legmagasabb színpadán, és a trófea esetében – az olimpiai aranyérméből – hiányzott az egyszemélyes ezüstdarab.Az egyéni rendezvény végére a jövő héten ő lett az első nő, aki öt játékot nyerhetett.

“Normálisnak éreztem magam”, mondja a félelmetesen Biles, zóna. “Nem is érzem magam az Olimpián, mert csak annyira készen álltunk.” Az ötszemélyes Bet365 csapat – Biles, Aly Raisman, Gabby Douglas, Laurie Hernandez és Madison Kocian – , hibamentes teljesítményt nyújt a sztratoszferikus várakozásoknak, amelyek Amerikában új normálisvá váltak.A sport keleti-európai hegemóniájától kezdve az Egyesült Államok most az egyedülálló ország, amely az elmúlt hét olimpián állt, és soha nem volt jobb, mint a keddkoronázásnál.

Négy év hogy az Egyesült Államok 5,666 ponttal nyerte el, a legmagasabb árrést 52 év alatt, az 1996-os Magnificent Seven híres győzelme óta az első csapat Bet365 aranyát. Ezúttal még szélesebb.

Az amerikai csapat , aki mind a négy versenyen legmagasabb pontszámot ért el, 184.897 pontot ért el, hogy 8.209 pontot nyerjen. Oroszország 176.688 pontot ért el az ezüstért, Kínában (176.003).Facebook Twitter Pinterest Simone Biles a női tornaterem döntőjében segíti az USA-t, hogy az aranyat aranyozzák.

Az amerikaiak vörös, fehér és kék pólót viseltek, amelyek a majdnem teljes 13.280- – kezdte az éjszakát a boltozattal kapcsolatos kijelentéssel. Először Hernandez volt, aki részt vett az első Bet365 nagy nemzetközi versenyén, aki egy szilárd, kettős csavart Yurchenko-t rakott le.Következő volt Raisman, a csapat legidősebb tagja és kapitánya, aki tökéletes Amanar-ot kapott.

Akkor jött Biles, aki az Amanar-nál magasabbra emelkedett, hogy még magasabb pontszámot érjen el 15.933-ra, annak ellenére, Végül a végsőkigényes, pontszám-növelő nehézségi pontszámok bizonyítéka, amelyek előre vagy hátra készen állnak a sportra.

A következõk voltak az egyenetlen oszlopok, az egyedülálló készülék, ahol Biles a Bet365 halálozási pontokat mutatja tökéletes leszállást kapott 14.800-ra. Mindkettőt Douglas és Kocian – bárok szakemberei követték, akik csak a délutáni rutinukon szálltak le.Kocian 15.933-as pontszám volt a legjobb karrierje. A rendkívüli Simone Biles, a legjobb amerikai sportoló ma Tovább…

Mivel az amerikaiak egy hibátlan rutint ragadtak a másik után, és az eseményről eseményre forgatták, Shang Chunsong elszalasztotta az egyenetlen oszlopokat, Mao Yi pedig a padlóra esett Kína számára, Nagy-Britannia Ellie Downie egy arab gerendából esett. Mindegyik csapatnál mindössze három gimnázium végződött a készülőben, és a pontszámok nem csökkentek, minden döntő fontosságú volt. Raisman, Hernandez és Biles mindegyike túlélte a gerendás Bet365 kisebb hangzását, amikor Martha Karolyi, a legendás a Rio-ból visszavonult nemzeti csapat koordinátora előredőlt az első soros üléstől a standokon.Amikor a jeleket három forgás után állították össze, az ólom majdnem öt pontot jelentett.

Mint Londonban, az amerikai csapat végső rendezvénye a padlófutás volt. Először ment Hernandez, aki egy pimasz, örömteli rutint adott ki, amellyel a közönség tapsolt a küzdelemre, miközben kilépett a padlóról. Raisman erőssége és szilárd leszállása megőrizte a lendületet, és tovább villantotta a tömegeket. Amikor Biles a versenypályára lépett, lezárta a show-t, a vezető eredményesen leküzdhetetlen volt. Mégis annyira elhúzódó pillanat volt, amilyet ezek az Bet365 olimpiai játékok láttak. Amikor befejezte Samba-foltos rendszereit, a csapat 12. napja hibásan – és a 28. helyet a vasárnapi kvalifikáció számlálásával – csapattársai rohanták a dobogót, az öt pedig az U-S-A énekei mellett ölelte meg!USA! csengett az arénában.

A győzelem csúcspontja volt. Douglas és Raisman, a londoni csapat magányos túlélői, akik az első amerikai női tornászokká váltak, akik három olimpiai aranyat nyertek, nyugdíjba vonulnak Károlyi. Mindketten utána beszéltek arról a becenevről, amelyet a csapat önállóan készített a legutóbbi csoportszöveg – a Végső Öt – bólintása Károlyi búcsúzásáért és a Bet365 sport négyszemélyes csapatáért a Tokió 2020-ra. De Rio nem még velük készült. A csapat mind az öt tagja legalább egy végső döntőre kvalifikálta magát: a Biles aranyozik az egész körzetben, a boltozat, a gerenda és a padlón.Ő lesz a Raisman a földön és Hernandez a gerendában, míg Douglas és Kocian megpróbálnak érmeket nyerni a bárokban.

“Mindannyian nagyon jó helyen vagyunk, mert minden alkalommal, amikor megkaptuk felbukkanunk a készletünkre – mondta Biles. – De bármi megtörténhet. Csak folytatnunk kell és vonatba kell mennünk. Erősen edzünk erre. Ezért vagyunk itt. ”

Az amerikai tornaterem történetének legnagyobb csapatához csak most kezdődött el. RioRun