Unibet: “Régóta az öltöző ez a boldog”

Louis van Gaal úgy véli, hogy az első öt gólt, amit a Manchester Uniteden látott, fordulópont lehet a szezont tekintve, és azt mondja, fiatal játékosai izgatottak a vasárnapi Arsenal-játék lehetőségével kapcsolatban.

p> Marcus Rashford két gólt érzett a 18 éves debütálóban a 5-1-es győzelem ellen Midtjylland ellen, bár Memphis Depay az egyik legjobb Unibet mobil fogadás szezonjátékát játszotta Marcos Rojo az utolsó 10 perc után hónapos sérülést okozott, és az Egyesült még néhány ritka, Paul Scholes után diadalmaskodott.

“Még soha nem láttam az öltözőt annyira boldognak és nyugodtnak” – mondta Van Gaal. “Nem csak a játékosok játszottak, hanem a padon és a sérültek mindannyian Unibet nevetnek, beszélnek egymással és boldogok.Nagyon sok idő telt el azóta. “Van Gaal, tudatában annak, hogy a dán minnows esetleg nem képviselte a legmagasabb szintű európai versenyt, örömmel tartja a perspektívát. “Az Arsenal otthonról volt az egyetlen alkalom, hogy ebben a szezonban elvesztettük a 3-0-ot” – mondta. “A legutóbbi győzelmünkből bízhatunk a játékban, de a Premier League egyik legjobb csapata ellen kell játszanunk, és csütörtök este játszani kell. Ez több kihívás, de úgy gondolom, hogy a helyreállítás jóval jobb lesz, mint valaha, miután megnyerte a játékot. “A média a Midtjyllandot nem a legizgalmasabb ellenfeleknek értékelte, de van egy másik véleményem. Elemeztem Midtjylland-t, és azt mondom, nem könnyű.Nagyon szervezett védekezésük van, így öt gólszerzéshez és 15 esélyt teremtve fantasztikus játékot játszottunk, de most meg kell csinálnunk az Arsenal ellen. Véleményem szerint az Arsenal egy másik szint. “Van Gaal legalábbis a hátrányos helyzetű győzelmét követeli, amellyel segíteni próbálta a Manchester United félelemmérnökeinek helyreállítását, bár őrjöngött, amikor megkérdezték, vajon miért a csapat annyira inkonzisztens volt ebben a szezonban. “A labdarúgásban lehet nyerni, elveszíteni vagy rajzolni, ez a média nem következetes” – mondta. “Nem vesztettük el a Sunderlandben, mert a média miatt nem veszítettünk el, ez igaz. De a média nagyobbat tesz, mint Unibet Magyar amilyen. A Manchester City 5-1-et vesztett a Chelsea ellen, és nem kapnak ugyanolyan kritikát. Szóval egy második csapatot tettek fel, de most mit csinálok? Ez hihetetlen. Soha nem veszítünk el egy ilyen különbséggel.Meg kell vizsgálni a Manchester United eredményeit. Csak egy játékot veszítettünk 3-0-ra – az Arsenal és egy másik szinten vannak. “Louis van Gaal dicsérte a” fantasztikus “Manchester United fiatalokat Midjtylland nyerése után Olvass tovább

Midtjylland és Morgan Schneiderlin játszotta a legjobb játékot eddig. “Memphis még mindig fiatal játékos, például Martial és Jesse Lingard, Guillermo Varela és Joe Riley” – mondta. “Mindig erősödnek, de senki sem beszél Schneiderlinről, és messze a legjobb mérkőzését játszotta.Örülök neki, mert néhány játékos soha nem érinti a reflektorfényt, és ez nagy kár. “Van Gaal szerint David de Gea visszatérhet az Arsenal játékhoz és késői ellenőrzést ad Anthony Martial és Chris Kicsi, de készen áll arra, hogy szükség esetén a Rashford oldalát tartsa. “Nem tudtam, mennyi ideig fog Rashford visszaállni. Ha csak játszottad az első játékodat, nem könnyű “.