A vezetők Huddersfield csúszkál fel Brightonban, ahogy Barnsley négy sportfogadás

Négypontos előny megtartása a bajnokság tetején, a kedden este a Brightonban, a terrierek látták, hogy verhetetlen rekorduk véget ért, amikor a kapus Danny Ward nem tudta kitartani Anthony Knockaert 80. percnyi erőfeszítését, ahogy Chris Hughton az egykori munkáltatói 1-0 győzelem mellett kedveztek. Ez azt jelenti, hogy David Wagner oldala most csak egy pontot ér. A Newcastle magasan repül, mint a Jonjo Shelvey-nél kétszer a QPR-nél, amikor a QPR-t elkezdték olvasni. egy 2-0-os vezetésbe a Wigan Athletic ellen 11 perc alatt a Carrow Road-on.De Jordi Gómez 18 perc múlva visszavonta a látogatókat, és a kapus Michael McGovern-nek későn kellett mentnie Will Grigg-től, hogy megtagadja a látogatókat.

Még nagyobb dráma volt a Hillsborough-ban, ahol Sheffield szerda és Bristol City öt emberből álló trillert végzett 10 férfival. A kölcsönzött Chelsea csatár, Tammy Abraham 2-0 félidős vezetésbe vezette a látogatókat, és bár Steven Fletcher hét perccel az Unibet online sportfogadás újrakezdés után húzta meg a célt, szerdai reményei hamar megrázkódtak, amikor Sam Hutchinson elbocsátották a bajból Lee Tomlin büntetése azonban eltalálta a posztot, és miután Gary O’Neil elhagyta a játék második piros lapját, Barry Bannan 15 perccel egyenlített, hogy beállítsa a Kieran Lee nyereményjátékát megállási idő alatt.Facebook Twitter Pinterest A Sheffield szerda játékosai ünneplik a Kieran Lee utolsó győztesét.

A Preston North End az asztal lábánál Tom Clarke, Callum Robinson és Jordan Hugill céljai miatt elengedte magát a csepp Bet 365 zónából. győzelem Cardiff City ellen, de Blackburn Rovers gyökerei a halom alján találhatók, miután a 2-1-es vereséget a Leeds United-nél, aki a Kyle Bartley 86. perces fejlécében nyerte el, miután Marvin Emnes megszüntette Chris Wood nyitóját.