Bet365 sportfogadas

Bet365 sportfogadasA Bet365 rendelkezik licenccel a máltai kormány, az Európai Unió tagjának által kibocsátott szerencsejátékok és online fogadások lebonyolítására. A Bet365 tevékenységeit szabályozzák a szerencsejátékokkal kapcsolatos üzleti tevékenység és a Máltai Köztársaság online fogadása jogszabályok és külön szabályok. A Doxbeth betartja a Lotteries and Gaming Authority szabályozási politikáját és eljárásait.

Csak kattintson a “Regisztráció” gombra, és töltse ki a regisztrációs űrlapot. Nagyon gyors és egyszerű, a regisztrálás csak néhány percet vesz igénybe. További részleteket a Súgó / Regisztráció elemben talál. Nem vállalunk befizetést a regisztrálásra, és a Bet365 fiók tulajdonjoga sportfogadás teljesen ingyenes.

A Bet365 garantálja a játékosoknak, hogy személyes adataikat jogszerűen dolgozzák fel, kivételes célokra, amint az a Bet365 online sportfogadás rendszer használatakor ismert és elfogadható a játékosoknak. A Bet365 a máltai adatvédelmi biztosnál van bejegyezve, és ügyfelei adatainak védelme érdekében tartja be a szabályokat és szabályokat. Minden tranzakciót és fiókjának adatait szigorúan bizalmasan kezeljük, és nem adjuk át harmadik félnek.
Az ajánlat minimális összege 0,5 euro vagy annak megfelelője egy másik pénznemben. A maximális összeg, amelyet egy ügyfél nyerhet, egy téthez vagy annak megfelelő összeghez egy másik devizában 15 000 euró. Ha a hitelkártyával vagy a Skrill-lel fizetést hajt végre, a pénzt néhány másodpercen belül jóváírják a fiókjába. A jutalmad automatikusan kifizetésre kerül a játékszámlájára. Bármikor bármikor kérheti, hogy visszavonja az összes összeget a fiókjából, és átutaljuk a pénzt a megadott bankszámlára vagy az elektronikus pénztárcájára.

A WAP (Wireless Application Protocol) segítségével mobiltelefonján keresztül csatlakozhat az internetre. Fiókja lehetővé teszi, hogy általános összefoglalót jelenítsen meg az összes fogadásról. Az összefoglaló játékmérlegét megtekintheti az Ügyfél menüben / Történeti előzményekben. Csodálatos lehetőséget nyújtunk Önnek, hogy a fogadást a beadása után 10 percen belül visszavonja.

Minden új ügyfelünk 50% -os bónuszt kap az első befizetésükről a játékszámlájukra. A maximális bónusz összege 150 euró vagy egyenértékű egy másik pénznemben. A bónusz aktiválásához a játékosnak az első befizetést követő 7 napon belül fel kell vennie a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A bónusz iránti kérelemnek tartalmaznia kell az ügyfél regisztrációs kódját és az első befizetés összegét. Minden új Bet365 ügyféllel 10 euró / £ 10 Welcome Bónuszt kapnak. Annak érdekében, hogy bónuszt kapjon, az ügyfélnek 300 euró / 300 font sterlingért kell játszania. A bónusz megszerzésének feltételeit a játékos regisztrációjától számított egy hónapon belül kell teljesíteni.

more info: Bet365 (alternatív link) – online sportfogadás