Controlled Unibet gør kort arbejde Lukas Rosol i US Open første runde

Hans tæts kontrollerede gift var tydeligt i modsætning til hans modstanders udslætskraft, hvem han deler lidt historie med. Skotten indrømmede ikke et enkelt brudpunkt, konverterede fem af sine egne og satte 11 esser forbi Rosol for at vinde 6-3, 6-2, 6-2 på vej væk. Hans tjener hummed som en fugl på en ledning og hans tekniske skønhed blændede en rival, der løb tør for svar næsten inden for den første kvart i en time.Britain tennisspillere klar til at høste Unibet fordelene ved OL i USA Open Læs mere

Murray vil have oplevet den fire sæt kamp i verden No1 Novak Djokovic mod Jerzy Janowicz natten før, og vil vide, men ikke anerkende, at de uddannede penge vil skifte kraftigt sin vej.I anden runde torsdag spiller han den kunstige spanier, Marcel Granollers, der tidligere kæmpede for at slå Juan Monáco 7-6 (5), 7-6 (2), 6-4 om to timer og 47 minutter.

Murray’s passage til anden runde var en spadseretur Unibet ved sammenligning. Selv med taget tilbage har akustikken på rekonstitueret Ashe et ekko til dem, hvor folkemængden snakkes på en overfyldt bar. Vi sad ikke mere end 15 fod bag dommers stol og “thwack” af bolden lød mindre skarp.Så i det mindste kunne spillerne have svoret på hinanden med straffrihed – hvis der var et sind.

Begge prøvede deres bedste i denne uge for at spille ned de spytter, de havde i München sidste år – da Rosol skulder- bumpede Murray på en omstilling og Murray reagerede med en irettesættelse så mildt, at det ville have fået ham til at grine af enhver pub i Glasgow.

Der var dog en kant. Rosols øjne flammede og i hurtig åbning ramte han hvert skud med gennemsigtig hensigt.Murray blev kold og påvirkede sit eget mærke af gengældelse med tålmodige backhandskiver og retede tjekkiet til overbelastede jordslag. Rosol var hensynsløs og Unibet farlig, en ikke ualmindelig blanding, men der var lidt i det indtil Murray slæbte sin modstander i en deuce bar på den halve time, der testede hans lunkenhed, og han knækkede og betalte for en udslæt for mange.

Da Murray holdt for at elske med et ess, kamp ændret. Selvom Rosol slog fastholdigt for at redde tre setpunkter og holde i 3-5, afsluttede Murray det efter 43 minutter.

Nu begyndte slibeprocessen, der ville nedbryde Rosols tennis.Murray brød til 15, holdes let og tjekkisk, voksende desperat, dobbeltklemt tre gange for stort set at håndsætte ham efter tre kampe.

Murray producerede nogle fantastiske evner til at strække Unibet bedste odds bookmaker hans bly og selv om der var en smule kamp tilbage i Rosol, så han i stigende grad som verdens nr. 81 af hans placering, da Murray dissekerede sit spil bit for bit.

En es holdt ham i sættet, før Murray producerede tre af hans egne – en på anden tjeneste – at afklare argumentet. Efter blot en time og 20 minutter var alt det, der var tilbage for Murray at gøre, lidt ryddet i det tredje sæt – men ikke før et hilarisk toiletbrud, hvor han først blev vendt af en sikkerhedsvagt og derefter forladt bamboozled da en kvinde gik forbi ham ud af døren.Det var den mest sorg han havde hele natten.

Murray’s tjener, ondskabsfuld og præcis det meste af aftenen, blev nu skærpet for drabet. Konkurrencens ujævne karakter frem for kvaliteten af ​​Unibet bedste betting app tennisen havde tyndet mængden, og størstedelen af ​​støjen lækkede nu fra stængerne omkring konkurren. Da Rosol ramte en server, der rydde baseline og fulgte det med et par howitzers fra jorden, der gik ingen steder, det var klart, at denne konkurrence var færdig. Han ønskede at gå hjem og slå sin vej ind i stedet for ud af problemer set ud til at være hans foretrukne rute.

Han ramte hårdt, langt og bredt – og Murray havde den pause han havde brug for i det femte spil.Han brød igen i den syvende, da Rosols disciplin kollapsede helt og bragte derefter en ensidig kamp til en barmhjertig konklusion efter en time og 51 minutter med en sidste tordenbetjening.

Murray er tredje på det admittedly tidlige bord af point vundet på anden tjene, når bugbear af hans spil.

“Min første og anden tjener var meget god i aften,” sagde han. “Det var noget, jeg arbejdede meget på. Det var godt gennem græsset på Wimbledon. Det var vigtigt for mig. Især i finalen der og semis, var jeg virkelig ikke opgiver for mange chancer. I sidste uge var det samme. Og i Cincinnati også. Når jeg tjener godt, har resten af ​​mit spil tendens til at følge. ”

Han har altid haft glæden og spændingen i New York – og selv den til tider over-the-crowd på Flushing.Under taget blev det forstærket, hvilket ikke generede ham.

Der har altid været støj derude. Jeg tror, ​​at taget har ændret sig lidt. Du bliver vant til det, da kampen fortsætter. Men det er meget anderledes. Du ved, forestille dig, når du går på at spille på en af ​​de udvendige domstole, vil det være en ganske betydelig ændring. ”

Som for hans modstander sagde Murray,” Han kom ud og gik til sine skud. Når jeg kom igennem den vanskelige periode lige ved starten, hvor han rammer bolden rigtig godt, tilpassede jeg mig til betingelserne. Jeg slog mig ned og spillede, tror jeg, en rigtig god kamp. ”

Alt i alt en tilfredsstillende nat arbejde under hvad der er tilbage af himmelen, du kan se fra denne raucous skål.