Jürgen Klopp szerint a Liverpool nem tud panaszkodni a védekező taktikáról

Jürgen Klopp elmondta, hogy a Liverpoolnak nincs semmi nyomasztása, miután Southampton a Manchester United vezetését követte, egy védekező megközelítést alkalmazva egy olyan fél felé, aki ebben a szezonban 30 Premier League gólt szerzett. Ha kevéssé törekszik arra, hogy megtámadja az otthoni játék ellenére, Southampton a Liverpool-t egyfajta taktikával tartotta, amit a Liverpoolnak kell, hogy hozzászokjon ahhoz, hogy az ellenfelek megpróbálják megszüntetni Klopp szabadon futó csapatának fenyegetését.

< p> Eddig nem kritizálta Southamptonot, Klopp emlegette Claude Puel-t, az ellenkező számát, és elismerte, hogy „őrült” lenne a csapatok Betclic ingyen fogadások számára, hogy megnyíljanak a Liverpool ellen.A német azt mondta, hogy a Liverpool-on találta meg a módját, hogy lerombolja az ellenfeleket, miközben megtartja koncentrációját a pálya másik végén – amit a Southampton-tól bátorított, ahol a Liverpool 65% -os birtoklással rendelkezett, és a háton ritkán aggódtak.

„Úgy éreztem, több birtokunk van. Az én érzésem 70% volt, nincs probléma – mondta a Liverpool vezetője. – Ha ezt a labdarúgást játszanánk, akkor őrült lenne helyet adni nekünk, akkor miért tennék ezt? Ez az, amit dolgoznunk kell, ez a mi feladatunk, és mi van a játékosok számára.Soha nem könnyű, nem csak ellentámadást játszhatsz, nem csak a magas nyomású játékokat tudod játszani, mindent fel kell készülned. hogy nyögjön, nem kérdezheti meg őket: „Gyerünk, adj nekünk egy kicsit több helyet vagy valamit?” A szezon előtt Betclic internetes sportfogadás dolgoznunk kell ezzel, és ez az, amit én értettem, amikor azt mondom, hogy elégedettek vagyunk a teljesítménygel Southampton ellen, mert ismét jól sikerült. Nem olyan játék, ahol 20 esélye van, négy vagy öt volt. Ez több mint elég, különösen, hogy milyen nagy az esélye. ”

Klopp-nak, hogy United-nek az elmúlt hónapban a 0-0-os rajzon hasonlóan gondolkodtak. – United más volt.Nem voltunk jóak ”- mondta Klopp, mielőtt megerősítette volna azt a pontot, hogy nincs ellenszenve az ellenfelekkel szemben, akik a számokat védik. – Ez nem probléma. Egy csomó csapat ellen játszunk ellenünk. Nem tudjuk megváltoztatni, amit más csapatok csinálnak.

„Az egyetlen dolog, amit meg kell győződnünk arról, hogy [nem jó eredmény] nem azért van bennünket – ez az, ami annyira boldog vagyok [ Southampton ellen]. A játékosok összpontosítanak, játékokban maradnak, amikor nem működik, és nem Betclic online sportfogadás engedik meg ellentámadásukat, ha megvédjük. Kedvenc helyzetem az volt, amikor [Nathan] Redmond ellenződött négy Liverpool-játékos ellen, és visszavettük a labdát, mert nem látott egy másik Southampton-játékosot – ezt kell tennünk. Meg kell vennünk a labdát, és próbálkoznunk kell újra. Nem tehetünk többet, és végül át fogunk lépni.Minőségünk van. ”

A Southampton tiszta lapja csak a Liverpool második szezonja volt a bajnokságban, bár Klopp úgy érzi, túl sok volt a védekező gyengeségeikből. „Ha csak a számokat nézed, és 14 gólt kapsz, akkor ez egy ilyen csapat számára is túlságosan sok, de nézd meg, hogy mi elismerjük őket – három célt, amit elismertünk, a meghatározott darabokból. Nos, a későbbi elemzésemben elhúzódtak, de senki nem beszélt róla, csak azért, mert problémánk van a meghatározott darabokkal.

„Mindig hűvösnek kell lennünk vele, dolgoznunk kell, javítanunk kell, mi tudom ezt. De meg tudjuk védeni. Nem vagyunk gyenge védekezésben. Ha valaki azt akarja mondani, akkor tegye meg. De tudom, hogy nem.