Pep Guardiola elismeri, hogy alkalmazkodnia kell ahhoz, hogy a Betclic erősebb legyen

A múlt héten a Pep Guardiola rövid idejű kezelésének tárgya volt. Ezúttal az volt játékos, aki megfordult, aki a Manchester City-t sürgette, hogy többet tegyen.

„Stan Collymore?” A város vezetője visszavonult, amikor egy spanyol újságíró említette a forrást azt a javaslatot, hogy az oldalának keményebbé kell válnia, és fizikaiabbá kell válnia. „El kell fogadnom a korábbi játékosok, a média és a rajongók véleményét, mert Betclic nem nyertünk. De remélem, hogy egy kicsit tovább fognak adni nekem. A győzelem jön. ”David Squires a… Pep Guardiola, foglalkozik és a Manchester City-vel További információ

A bizalom ellenére Guardiola jobban hangzott el, mint korábban, munkájának biztonságával kapcsolatban.Miután olyan sokáig várták, hogy kirakják az ideális menedzserüket, széles körben vélték, hogy a város minden alkalommal megadja neki, hogy az angol labdarúgáshoz igazítsa. De a szombati 4-2-es vereség a Leicester City-nél Guardiola hangsúlyozta, hogy ugyanolyan mértékben függ az eredményektől, mint bárki más.

„A futballban nem léteznek hosszú távú projektek” – mondta a szerdai látogatás során Watford. – Azonnal győzni kell, és ha nem bajban van. Nem fogjuk megváltoztatni a játék módját, nem tehetek valamit, amit nem érzek, hanem a játékok megnyeréséhez minimálisra kell csökkentenünk a hibáinkat.Végső soron a főnök és az elnök fog dönteni a jövőmről, az én feladatom, hogy magabiztosabbnak érezzük magukat. az elmúlt hónap nem volt könnyű, úgy véli, hogy a vereség bizonyos határai szűkek. – Csak annyit akarok, hogy a játékosok játszhassanak, ahogy Chelsea ellen tettek – mondta. – Ez nem volt régen, újra láttam a játékot, és nem érdemeltük meg, mi történt.A második céltól távol voltunk az udvarban, elértük a bajnokságot, és most Betclic már hét pont mögött vagyunk. Jonathan Smith (@jonnysmiffy) Nem tudom, hogy Pep túlságosan érdekelt a @StanCollymore pic.twitter.com/ véleményében G5fFvPOV6ODecember 13, 2016

„Meg kell vágnunk néhány hibát, de az angol labdarúgásban a legfontosabb a második labda irányítása. E nélkül nem lehet túlélni. Leicester második célja egy dobás volt, a második labda cél volt. Sok más országban, amikor az egyik srác a lábát tartja, az emberek tudják, mi fog történni. Itt a labdarúgás kiszámíthatatlanabb, mert a labda a levegőben több, mint a padlón. Csak egy játékot kellett látnom, hogy megértsem az angol labdarúgást. Swansea 5 Crystal Palace 4. Kilenc gól, nyolc darabból.Ez az angol labdarúgás, és alkalmazkodnom kell.

„Az összes sztrájkoló, mint például a Watfordban, jó ilyen dolgokra. Megnyerik a párbajokat, és abban a pillanatban a sztrájkolóik jobbak, mint a védőink. Meg kell próbálnunk ezeket a helyzeteket gyakrabban megnyerni, mint az elmúlt néhány játékban, és meg kell változtatnunk az eredményeket, mert nem elég jóak a Manchester City számára. Egy kicsit agresszívebbek vagyunk a küzdelemben, ahogy ez történik, csak nem megy túl jól. ”